| | :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
m!m!

Broj postova: 8 Age: 26 Lokacija: Austrija Registration date: 01.08.2008
 | Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 11:44 am | |
| ma ja vam kazem to je bilo sve planirano  - sala mala .... ajde ljudi sta ima veze sve to, ajmo igrati ... nece sad valjda telefon ili turnir praviti svadje na serveru  make kids no war  |
|
 | |
{CRO} Boss

Broj postova: 23 Lokacija: Pula Registration date: 15.06.2008
 | Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 2:01 pm | |
| bravo mimi sam nam ponudi nekod da djecu radimo XD |
|
 | |
TDR Gost
 | Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 3:32 pm | |
| Pa da stvarno ste ludi ako mislite odustati zbog malo poteskoca ajde se slozite i idemo nastaviti sa turnirom......!!!!! |
|
 | |
Horky vk CRO

Broj postova: 13 Registration date: 26.07.2008
 | Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 4:33 pm | |
| Neka se nitko ne nađe uvrijeđen pogotovo ti shadow tvoja namjera je odlična i časna jer čitera zaista ima i to podosta a oni kvare ono najljepše u igri. Nadalje organizirajmo cw-mix na cw serveru neke grupe i grupice drugih i poštenih igrača nemoraju biti najbolj niti imati dobar rank (uvijet bi trebao biti :sati provedeni na serveru) jer ima dosta igrača koji uživaju i igraju mada su 500 i neki po ranku imaju k:d 0.50 itd. Bitno je da se zabavimo i uživamo u igri. (server je ionako 90% vremena prazan bitan je ugođaj) Što se mobitela tiče nek lutrija odabere (uvijet da nije čiter istog igrača koji dobije pratiti nekoliko dana radi sigurnosti) Ili ako imate kakve druge zamisli postajte |
|
 | |
G-ShadoW

Broj postova: 10 Registration date: 26.07.2008
 | |
 | |
{CRO} Boss

| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 6:49 pm | |
| ja mislim da je s vaše strane bilo sve u redu znači da ste se ti i anakin dobro smislili za tu ideju no jednostavno dođe do greške u prijenosu informacija i sav trud padne u vodu jer se nekolicina ljudi ne pojavi al kaj ćeš nema veze glavna stvar po meni ni nije trebao biti jebeni mobitel ionako ga svi imamo nego je to trebala biti čisto zajebancija i dobra zabava za ljude koji su i inače igrali pošteno i za zabavu eto to je moja misao. |
|
 | |
m!m!

| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 7:45 pm | |
| ako ne igra raja na turniru igrace na server sve jedno ali g-shadow stvarno postoje dane gde nekome bas bas ide dobro a sutradan nista. meni je bar tako a ja jedva upravljam sa progamima na kompu a kamo li jos da cheat neki stavim  vasa organizacija je bila super, samo sto ljudi moraju drzati rec kad se nesto dogovore. ajde da se drogiramooo i nek se oci sjajeeeee ajde da se drogiramoo to je ono najboljeee .. znate tu pesmu?  |
|
 | |
G-ShadoW

| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 7:51 pm | |
| | {CRO} Boss je napisao/la: | | ja mislim da je s vaše strane bilo sve u redu znači da ste se ti i anakin dobro smislili za tu ideju no jednostavno dođe do greške u prijenosu informacija i sav trud padne u vodu jer se nekolicina ljudi ne pojavi al kaj ćeš nema veze glavna stvar po meni ni nije trebao biti jebeni mobitel ionako ga svi imamo nego je to trebala biti čisto zajebancija i dobra zabava za ljude koji su i inače igrali pošteno i za zabavu eto to je moja misao. |
Da, upravu si, samo kad igras nesto sto volis i kad za to budes nagradjen a sve je zajebancija onda igras 110%  |
|
 | |
G-ShadoW

| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: sri kol 06, 2008 7:56 pm | |
| |
|
 | |
Horky vk CRO

Broj postova: 13 Registration date: 26.07.2008
 | Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 6:01 am | |
| Pa vidi shadow mislim da ja nikad nisam rekao kako netko igra s čitevima pa ih sutra ugasi čiter je uvijek čiter ,samo osoba koja dobije mob. nemora to znati a mi tu imamo mjesta da je malo nadziremo isto sam mislio da o dobitniku odluči lutrija. U mom postu sam mislio da se cw-mix igra isključivo iz zabave znači bez ikakve nagrade kao što mi to znamo organizirati . Nadalje lako je tako nešto organizirati ali se onaj tko se prijavi MORA pridržavati svojih obaveza. Ali u svakom slučaju igrajte i zabavljajte se  |
|
 | |
G-ShadoW

| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 7:48 am | |
| | Horky vk CRO je napisao/la: | | Pa vidi shadow mislim da ja nikad nisam rekao kako netko igra s čitevima pa ih sutra ugasi čiter je uvijek čiter ,samo osoba koja dobije mob. nemora to znati a mi tu imamo mjesta da je malo nadziremo isto sam mislio da o dobitniku odluči lutrija. |
Hm, ovaj gornji dio mi bas nije jasan... Ali prvi dio teksta znam sta mislis pa cu odgovoriti.
| Horky vk CRO je napisao/la: | | Pa vidi shadow mislim da ja nikad nisam rekao kako netko igra s čitevima pa ih sutra ugasi čiter je uvijek čiter |
Npr. jucer je igrala meni bliska obitelji osoba, koja je imala ukljucen cheat, ja znam da ti znas na koga mislim i znam da znas ko mu je dao cheat , dakle prvi dio teksta NE STOJI kako si rekao!
| Horky vk CRO je napisao/la: | | U mom postu sam mislio da se cw-mix igra isključivo iz zabave znači bez ikakve nagrade kao što mi to znamo organizirati |
da, gledao sam neko vece, igrali ste 5 protiv 4, kasnije je bilo 5 / 3 i tek je na kraju to neko skuzio ali je svejedno pogrijesio kad je rekao da je neko iz tima otisao pred kraj i da su igrali ok do toga  Dakle turnir je odigran, s tim se slazem, ali nije bio posten a to znaju oni iskusniji iz ekipe koji su primjetili ali na kraju ipak nista nisu rekli
| Horky vk CRO je napisao/la: | | Nadalje lako je tako nešto organizirati ali se onaj tko se prijavi MORA pridržavati svojih obaveza. |
Dokazi da je tako kako si rekao i imas ono sto sam obecao  Ako sam u krivu, nek mi to neko dokaze, volio bi ga vidjeti
| Horky vk CRO je napisao/la: | Ali u svakom slučaju igrajte i zabavljajte se |
JBG, sa ovim se slazem  |
|
 | |
m!m!

| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 12:57 pm | |
| ok prica zavrsena. gledamo napred .. to sto bilo bilo je .. il ce se ova prica vrtiti u krug. svi ste u pravu i gotovo.  |
|
 | |
TDR Gost
 | Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 2:28 pm | |
| Ja ovako mislim, da bi trebo netko taj turnir organizirati normalno ako može i da se igra bez ikakvih nagrada jedino ako ga organizira onda neka i taj dobije nagradu.... |
|
 | |
G-ShadoW

| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 3:09 pm | |
| |
|
 | |
{CRO} Boss

| Naslov: Re: :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: čet kol 07, 2008 7:15 pm | |
| ja bi rado da se nastavi i mogli bi jedan dan npr u subotu da se taj turnir krene igrat od jutra pa da se stigne što više mečeva igrat. |
|
 | |
| | :::OBAVIJEST ZA TURNIR S NAGRADOM::: | |
|